MetaStock XENITH – den nya kraftfulla realtidsplattformen för privatplaceraren

Vi säljer MetaStock XENITH från Thomson Reuters som möjliggör att privatplaceraren får tillgång till samma hjälpmedel och information som de professionella mäklarna och investerarna till överkomliga priser.

 

 

XENITH ersätter QuoteCenter och blir ett integrerat paket som ökar användarvänligheten väsentligt med tillgång till Thomson Reuters olika hjälpmedel.

Kombinationen av XENITHs all information om nyheter, kurser och ekonomiska fakta från Thomson Reuters med analysprogrammet MetaStock Professional blir det oslagbara verktyget för privatpersoner. Från olika fördefinierade fönster kan du bygga upp en skärmbild på din egen PC som passar dina behov.

MetaStock XENITH har så mycket information som du kan önska dig. Som en del av abonnemanget får du en listhanterare som håller dina olika aktielistor uppdaterade i realtid. Med hjälpmedlet Company Overview kan du skapa dig en bild med upp till tusentals olika finans- eller nyhetsuppgifter för varje papper som du  väljer att studera. För kursanalys finns historiska minutdata för upp till 90 dagar och tickdata upp till drygt 60000 stycken tillgängliga. För tickdata kan välja antal tick per stapel (100, 1000 etc). Dessa kan t ex användas i MetaStock för systemtest. XENITH ger dig också tillgång till ett stort antal nyhetskällor. Utöver Thomson Reuters kan du välja från andra nyhetskanaler så att du löpande kan hålla dig uppdaterad om vad som händer på den ekonomiska marknaden  och övrigt i världen. Såsom tidigare har du tillgång till fundamentala företagsdata med flera kraftfulla analys- och sökhjälpmedel.

Genom att kombinationen  MetaStock XENITH med MetaStock Professional får du det perfekta hjälpmedlet för att göra aktieaffärerer i realtid.  Du kan då testa dina system och söka igenom marknaden efter intressanta papper och sedan applicera olika diagram och expertsystem på de aktier, terminer eller optioner som du väljer. Du får tillgång till orderbok och avslut i realtid.

Beställ MetaStock XENITH idag

Testa denna realtidsapplikation av högsta klass gratis under en månad . Du kommer att bli positivt överraskad över alla möjligheter.  

Du får tillgång till data som vida överstiger vad konkurrenterna kan erbjuda. Det finns fyra olika paket att välja mellan: Nordamerika, Europa, Asien eller världens terminer. Forex data över hela världens valutor ingår i samtliga paket. Du väljer att följa en marknad antingen i realtid eller som fördröjt. I det förra fallet tillkommer en mindre avgift direkt till respektive börs.

Kontakta oss
Tel +46-(0)8-777 55 58

 

 

 

 

 

Menu Item